Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελικά η οικογένεια Σπρίνγκστιν δεν έχει μόνο έναν... σελέμπριτι! Πέρα από τον δημοφιλή τραγουδιστή-σύμβολο των ΗΠΑ, Μπρους Σπρίνγκστιν, πλέον διάσημη είναι και η κόρη του, Τζέσικα, η οποία θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μάλιστα δεν αποκλείεται να κερδίσει και μετάλλιο!

Συγκεκριμένα, η Τζέσικα Σπρίνγκστιν, 27η στην παγκόσμια κατάταξη, επιλέχθηκε στην ομάδα της ιππασίας των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η 29χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί με το άλογο Don Huan στο πρόγραμμα της υπερπήδησης εμποδίων (6-7 Αυγούστου) ελπίζοντας σε μια διάκριση. Το 2012 στο Λονδίνο ήταν στις επιλαχούσες, ωστόσο δεν πήγε ποτέ στην Αγγλία, όμως τώρα στο Τόκιο για πρώτη φορά στην καριέρα της, θα συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

https://www.instagram.com/p/CQ_EeglpGIa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CPiMupxJxlg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρέψει με ένα μετάλλιο στις ΗΠΑ καθώς θα είναι μέλος και του ομαδικού, όπου η χώρα της παραδοσιακά ανεβαίνει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα, στην 4άδα των ΗΠΑ στην ιππασία συμπεριλαμβάνονται -πέραν της Τζέσικα Σπρίνγκστιν- οι Κεντ Φάρινγκτον, Λόρα Κράουτ και ΜακΛέιν Γουόρντ. Η Γουόρντ, τρεις φορές Ολυμπιονίκης σε Πεκίνο, Αθήνα και Ρίο, ετοιμάζεται για την 5η της ολυμπιακή συμμετοχή. Η Κράουτ έχει επίσης πάρει μετάλλιο στο Πεκίνο ενώ ο Φάρινγκτον κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Ρίο.

https://www.instagram.com/p/COiO0-cJmAZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τζέσικα ξεκίνησε να κάνει ιππασία στην φάρμα που έχει η οικογένειά της στο Νιου Τζέρσεϊ έπειτα από την προτροπή της μητέρας της, Πάτι Σκιάφα, η οποία πλέον μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν θα την καμαρώσουν από την τηλεόραση να αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

https://www.instagram.com/p/COqFcWBJFTs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CM915ROJbuT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CKemPbOpNDG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CFfI5VpJQ9y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA