Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ιταλία αποχαιρέτησε τη Ραφαέλα Καρά. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Καπιτώλιο στη Ρώμη και έξω από την εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν 'Αρα Τσέλι, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην Ιταλίδα σταρ, Ραφαέλα Καρά. Η εκκλησία είχε πλημμυρίσει με κίτρινα λουλούδια ενώ το φέρετρο ήταν απλό με ακατέργαστο ξύλο, όπως ήταν και η επιθυμία της Ραφαέλα Καρά

Διαβάστε ακόμηΡαφαέλα Καρά: Το ξανθό κορίτσι του Canzonissima που ερωτεύτηκε ο Φρανκ Σινάτρα και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος

Πολλοί από τους συνεργάτες της, τα ανίψια της, ο πρώην σύντροφός της και σκηνοθέτης Σέρτζιο Γιαπίνο την αποχαιρέτησαν μέσα στην εκκλησία. Οι θαυμαστές της πάλι περίμεναν καρτερικά στον εξωτερικό χώρο, με δακρυσμένα μάτια και τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες. «Σήμερα είμαστε όλοι θλιμμένοι, αλλά η Ραφαέλα Καρά θα μας ήθελε πάντα χαμογελαστούς. Η Rai πρέπει να της αφιερώσει ένα μεγάλο θέατρο και τηλεοπτικό στούντιο, στο οποίο εργάστηκε επί δεκαετίες», δήλωσε η παρουσιάστρια Μίλι Καρλούτσι.

Η δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι τόνισε ότι «όλη η Ιταλία, σήμερα, τιμά την γυναίκα αυτή που ήταν σύμβολο της χώρας. Διότι, όπως κάνουν μόνον οι μεγάλοι άνθρωποι, ήξερε να απευθύνεται και να αγγίζει όλους και τους πιο απλούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της Ραφαέλα Καρά πρόκειται να αποτεφρωθεί. Η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε ειδικό γυάλινο κουτί, προκειμένου να μεταφερθεί στην Κάτω Ιταλία, στο Σαν Τζοβάνι Ροτόντο. Εκεί θα την ευλογήσουν οι καλόγεροι καπουτσίνι, στο μοναστήρι όπου έζησε ο γνωστός Ιταλός καλόγερος Πάντρε Πίο, ο οποίος, ήταν κύριο πνευματικό σημείο αναφοράς, για την αξέχαστη Ραφαέλα Καρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA