Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά event θα ζήσουν όσοι αποκτήσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους. Ο Sting έρχεται στην Αθήνα για να δώσει δύο μοναδικές συναυλίες αλλά και να γιορτάσει στον επιβλητικό χώρο του Ηρωδείου τα 70ά του γενέθλια.

Διαβάστε ακόμηΑννα Βίσση: Για μία και μοναδική παράσταση στο Μόντε Κάρλο με εισιτήριο 707 ευρώ

Tα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία να μάς έχει στερήσει τις συναυλίες μεγάλων ξένων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής, πολύ σύντομα ωστόσο το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά έναν από τους διασημότερους και πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Ο λόγος για τον Sting ο οποίος θα ταξιδέψει σε μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει δύο μοναδικές συναυλίες, στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου στο Ηρώδειο

Ο  Άγγλος καλλιτέχνης ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 από τους κόλπους του θρυλικού συγκροτήματος Police, με τους οποίου διένυσε πέντε ιδιαίτερα παραγωγικά αλλά και εξαιρετικά εμπορικά επιτυχημένα χρόνια που αποτυπώθηκαν σε πλήθος βραβείων ο Sting συνέχισε την καριέρα του ως σόλο καλλιτέχνης καταφέρνοντας όχι μόνον να ξεχωρίσει αλλά να δημιουργήσει τη δική του μουσική σχολή. 

Συνθέτης, μουσικός τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας αλλά και άνθρωπος με σημαντική ακτιβιστική δράση ο Sting έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερα παραγωγική και αξιοθαύμαστη καριέρα που μετρά΄45 ολόκληρα χρόνια. Κατά την διάρκεια της πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο, κατακτώντας τον τίτλο ενός από τους πλέον εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, έχει αποσπάσει 17 μουσικά βραβεία Γκράμι ενώ το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στο Rock n’ Roll Hall of Fame έχοντας παράλληλα εμπνεύσει αμέτρητους νέους μουσικούς.  

Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν από τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12 μ.μ. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5 μ.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com. Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 12 μ.μ. στο www.highpriority.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA