Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρήνος στο χώρο της μουσικής καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την οικογένειά του, πέθανε ο ντραμέρ του θρυλικού συγκροτήματος, Slipknot, Joey Jordison στα 46 του χρόνια. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του μουσικού δεν αναφέρει την αιτία του θανάτου σημειώνοντας πως «πέθανε στον ύπνο του».

Διαβάστε ακόμη: Rolling Stones: Ξεκινά μετά την αναβολή λόγω κορονοϊού η περιοδεία στις ΗΠΑ

«Συντετριμμένοι μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα πως ο Joey Jordison, δημιουργικός ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στις 6 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών. Ο θάνατος του Joey μας άδειασε τις καρδιές και ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Όσοι γνώριζαν τον Joey, καταλάβαιναν την ευφυΐα του, την ευγενική προσωπικότητά του, την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και τη μουσική.

Η οικογένεια του Joey ζητά από φίλους, φανς και ΜΜΕ να σεβαστούν την ανάγκη για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτή την ασύλληπτα δύσκολη στιγμή. Η οικογένεια θα κάνει την κηδεία σε κλειστό κύκλο και ζητά από τα μέσα και το κοινό να σεβαστούν την επιθυμία των συγγενών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο περιοδικό Rolling Stone.

Οι Slipknot άρχισαν τη διαδρομή τους στο heavy metal το 1995 στην Αϊόβα και τη δεκαετία του 2000 κέρδισαν πολλές υποωηφιότητες για τα βραβεία Grammy κατακτώντας στο 2006 εκείνο του Best Metal Performance με το «Before I Forget».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA