ΜΟΥΣΙΚΗ
14/08/2021 03:10

Iron Maiden: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπρους Ντίκινσον - «Ευτυχώς έκανα το εμβόλιο»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο αρχηγός των Iron Maiden και θρύλος των heavy metal, Μπρους Ντίκινσον - Τι ανέφερε για το εμβόλιο και τα συμπτώματα που παρουσίασε

Iron Maiden: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπρους Ντίκινσον - «Ευτυχώς έκανα το εμβόλιο»
Ο Μπρους Ντίκινσον (πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Ο αρχηγός των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος στην οικογένειά του, που τον ανάγκασε να ακυρώσει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θρύλος της heavy metal, ο οποίος έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά της COVID - 19 εκτίμησε ότι θα αντιμετώπιζε «σοβαρό πρόβλημα» αν δεν είχε εμβολιαστεί. Ο Ντίκινσον είπε στο Rolling Stone ότι έκανε τεστ για COVID-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από συμπτώματα και βρέθηκε θετικός.

«Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες, ένιωθα λίγο αδύναμος, σαν γρίπη, και αυτό ήταν όλο» εξήγησε. «Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αν δεν έκανα το εμβόλιο, θα μπορούσα να έχω σοβαρό πρόβλημα» πρόσθεσε. «Προσωπικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακώς ενημερωμένοι εάν δεν πάνε και δεν κάνουν δύο δόσεις εμβολίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για να παρακολουθούν συναυλίες, αλλά για την υγεία τους» υπογράμμισε.

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορείτε να κολλήσετε την COVID-19 και επομένως μπορείτε να τη μεταδώσετε σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν» τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Τα καρδιακά επεισόδια σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Η παχυσαρκία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Η ελονοσία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο… Έτσι, κάποια στιγμή, πρέπει απλώς να πούμε: «Μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Και αν πρόκειται να ζήσουμε με αυτό, τότε εμβολιαστείτε» ανέφερε ο Μπρους Ντίκινσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ HEAVY METAL ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ