Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές των Rolling Stones σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ντράμερ Τσάρλι Γουάτς. Ο θρυλικός μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου και εξέπνευσε την Τρίτη 24 Αυγούστου με χιλιάδες tributes στα social media να ακολουθούν την είδηση.

Διαβάστε ακόμη: Rolling Stones: Ποιος ήταν ο Charlie Watts, o ντράμερ που θεωρούσαν όλοι «καρδιά» τoυ συγκροτήματος

Ο Τσάρλι Γουάτς δεν ήταν ποτέ ένας φανταχτερός – εντυπωσιακός ντράμερ, αλλά ο ρυθμός που έδινε σε μια συναυλία δύο ωρών - σε ένα κατάμεστο γήπεδο - ήταν μια πράξη που απαιτούσε φυσική αντοχή και αυτή την είχε μέχρι τα 78 του! Η τελευταία του συναυλία με το συγκρότημα πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι στις 30 Αυγούστου 2019. Θαυμαστές των Rolling Stones, συνάδελφοι αλλά και μουσικού απέτιναν φόρο τιμής στον  εραστή της jazz, που απέφευγε πάντα τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ήταν fan των περιοδειών. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον Γουάτς ήταν και ο Αντώνης Κανάκης

«Το δέσιμο με τους ανθρώπους που ευθύνονται για το soundtrack της ζωής μας είναι τόσο ισχυρό (προσωπικά τουλάχιστον, έτσι το βιώνω), που είναι λες και χάνεις δικό σου άνθρωπο. Κανένας δεν ρόκαρε τόσο δυνατά τόσο ήρεμα. Γαμώτο…», έγραψε ο παρουσιαστής και παραγωγός σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Ο Τσάρλι ήταν ένας αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των The Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του», λένε οι φίλοι του σε ανάρτησή τους στο Twitter και ζητούν απ' όλους να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας. Οι Rolling Stones απέτισαν φόρο τιμής στον ντράμερ με τον πιο όμορφο τρόπο. Ανοίγοντας κανείς την επίσημη σελίδα των Rolling Stones, βλέπει μια ολοσέλιδη φωτογραφία του Τσάρλι Γουάτς. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούν να επιλέξουν κάτι άλλο στην ιστοσελίδα, καθώς δεν υπάρχουν κουμπιά ή άλλοι σύνδεσμοι, ενώ δεν υπάρχουν ούτε λόγια. 

https://twitter.com/RollingStones/status/1430209721567416323?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA