Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζάνετ Τζάκσον κοινοποίησε το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Janet». «Γεια σας παιδιά. Είμαι ενθουσιασμένη που κοινοποιώ το πρώτο τρέιλερ του νέου μου ντοκιμαντέρ» έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια, αδερφή του εκλιπόντος τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον. Το ντοκιμαντέρ του Lifetime και A&E που αποτελείται από δύο μέρη θα μεταδοθεί τον Ιανουάριο του 2022 με αφορμή την 40η επέτειο του πρώτου άλμπουμ της Τζάνετ Τζάκσον.

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Τζάκσον: Πώς είναι τα παιδιά του σήμερα

«Έτσι είναι μία σούπερ σταρ» εμφανίζεται να λέει η ράπερ Μίσι Έλιοτ στο τρέιλερ. Άλλες σταρ που πλέκουν το εγκώμιο της τραγουδίστριας, είναι η Μαράια Κάρεϊ, η οποία την χαρακτηρίζει «γυναίκα που εμψυχώνει» και η Πόλα Άμπντουλ, η οποία την αποκαλεί «υπολογίσιμη δύναμη».

https://www.instagram.com/p/CTfSa12nfQJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο ντοκιμαντέρ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προβάλλονται άγνωστα στιγμιότυπα από τη ζωή της Τζάνετ Τζάκσον και αρχειακό υλικό από το 1996 όταν πέθανε ο ράπερ Τούπακ Σακούρ και από το 2009 όταν πέθανε ο αδερφός της. «Αυτή είναι η ιστορία μου, την οποία αφηγούμαι εγώ. Όχι μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA