Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον αέρα βρίσκεται το νέο βίντεο κλιπ του Kanye West με τις πρώτες κριτικές να κάνουν λόγο για μία υπερπαραγωγή με θέμα τον ίδιο στα... σύννεφα. Το νέο βίντεο κλιπ του Kanye West αφορά στο τραγούδι του «24», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του «DONDA». Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Νικ Νάιτ και το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το δεύτερο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ, που διοργάνωσε ο West στην Ατλάντα, στο Mercedes-Benz Stadium - όπου ανυψώθηκε προς την οροφή του σταδίου - προτού αρχίσει να πετά στα... σύννεφα.

   

Το νέο βίντεο κυκλοφορεί έπειτα από το κλιπ του τραγουδιού «Come To Life», στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί στιγμιότυπα από το πάρτι ακρόασης στο Σικάγο, στο Soldier Stadium, μεταξύ άλλων, εκείνο του αυτοπυρπολισμού του και η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, πρώην συζύγου του, με νυφικό από την πρώτη συλλογή couture του Gvasalia για τον οίκο Balenciaga.

Το άλμπουμ «DONDA» είναι αφιερωμένο στην εκλιπούσα μητέρα του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, Ντόντα Γουέστ, ακαδημαϊκό που είχε κυρίαρχη θέση στη ζωή του όχι μόνο ως φύλακας αλλά και σύμβουλος μουσικής. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα έπειτα από συνεχείς καθυστερήσεις. Τα οπτικά εφέ του «24» στην πραγματικότητα οδηγούν τη συμβολική ανάβαση του Kanye ένα βήμα παραπέρα και τον εμφανίζουν να αιωρείται μέσα στα... σύννεφα που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA