Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο 15ο άλμπουμ των Duran Duran που κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου περιλαμβάνεται το τραγούδι «Anniversary», στο μουσικό βίντεο του οποίου συμμετέχουν πολλοί σωσίες διάσημων. Το βίντεο γυρίστηκε στο ιστορικό κάστρο του 11ου αιώνα Μπελβουάρ στο Λέστερσιρ της Αγγλίας και περιλαμβάνει στιγμιότυπα από πάρτι στην πισίνα, σόου στο σαλόνι με τους σωσίες των Ντόλι Πάρτον, Σερ Έλτον Τζον, Lady Gaga, Ντάνιελ Κρεγκ, Μπραντ Πιτ και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου να γιορτάζουν την 40η επέτειο από την ίδρυση του βρετανικού ποπ συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμη: Adele: Σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ το νέο της τραγούδι

Το «Future Past» είναι το πρώτο των Duran Duran από το 2015 και είναι συμπαραγωγή του συγκροτήματος και του Ερόλ Αλκάν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συνεργάστηκαν επίσης οι Μαρκ Ρόνσον και Τζόρτζιο Μόροντερ και συμμετέχουν ο Γκράχαμ Κόξον των Blur στην κιθάρα, ο Μάικ Γκάρσον από τη μπάντα του Ντέιβιντ Μπόουι στο πιάνο και η Lykke Li στα φωνητικά.

https://www.instagram.com/p/CVLY-GIlVHb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Προφανώς γνωρίζαμε για την επικείμενη 40η επέτειο ίδρυσης του συγκροτήματος, από τότε που αρχίσαμε να δημιουργούμε μουσική μαζί, αλλά θέλαμε το νόημα του τραγουδιού να είναι περιεκτικό με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο. Αφού τραγουδάμε και εργαζόμαστε μαζί για τόσο καιρό, εκτιμούμε πολύ τι μπορεί να σημαίνει πραγματικά το «είμαστε μαζί» και το «μένουμε μαζί», δεν είναι κάτι που θα πιστεύαμε ότι άξιζε τραγούδι πριν από 40 χρόνια, αλλά το κάνουμε σήμερα! Ήταν επίσης διασκεδαστικό να φτιάχνεις ένα τραγούδι με νύξεις προηγούμενων επιτυχιών των Duran Duran, είναι σαν πασχαλινά αυγά, για να τα βρίσκουν οι θαυμαστές» τόνισε ο μπασίστας Τζον Τέιλορ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA