Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν πουλήσει πάνω από 385 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που αυτόματα τους καθιστά ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Η φήμη τους δεν μειώθηκε ούτε από το γεγονός ότι από 1982 οι δρόμοι των Ανιέτα Φέλτσκογκ, Μπιόρν Ουλβίους, Μπένι Άντερσον και Άνι-Φρίντ Λύνγκσταντ, είχαν χωρίσει. Και σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!

Η μεγάλη επιστροφή των ABBA είναι γεγονός αφού μετά από σχεδόν 40 χρόνια, σήμερα, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, το «Voyage»! Ο τελευταίος δίσκος που είχε κυκλοφορήσει το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα της pop και της disco, ήταν το «The Visitors» το 1982!

Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ανακοινώσει πως τη νέα χρονιά θα εμφανιστούν στο Λονδίνο τον ερχόμενο Μαη, εγκαινιάζοντας ένα νέο συναυλιακό χώρο! Με τίτλο ABBA Voyage, η «συναυλιακή εμπειρία» της ιστορικής μπάντας θα λάβει χώρα σε μια ειδικά κατασκευασμένη αρένα στο Ανατολικό Λονδίνο και θα περιλαμβάνει ψηφιακές εκδοχές των τεσσάρων μελών της που θα ερμηνεύουν τα παλιά αγαπημένα τραγούδια, όπως και τις νέες επιτυχίες «I Still Have Faith In You» και «Don’t Shut Me Down».

Όπως είχε εξηγήσει για τον τρόπο με τον οποίον λειτουργεί αυτό το avatar live show ο παραγωγός Λούντβιγκ Άντερσον (γιος του Μπένι) «η Agnetha, η Frida, ο Benny και ο Björn ανέβηκαν σε μια σκηνή μπροστά σε 160 κάμερες και άλλους τόσους ψηφιακούς αισθητήρες VFX και ερμήνευσαν κάθε τραγούδι έως ότου πετύχουν την καλύτερη δυνατή ερμηνεία επί πέντε εβδομάδες, αποτυπώνοντας κάθε εναλλαγή και κάθε συναίσθημα. Το σόου δεν είναι μία “εκδοχή” ή ένα “αντίγραφο” τους, είναι πραγματικά οι ίδιοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA