Μενού
  • Α-
  • Α+

To «Άμα Φύγω», το νέο κομμάτι της  Καίτης Γαρμπή με υπογραφή Φοίβου, είναι ένα ξεσηκωτικό hit, γεμάτο με ρυθμό, που ακούγεται δυνατά και θα αφιερωθεί πολύ. Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με την Καίτη Γαρμπή να πρωταγωνιστεί και να κλέβει τις εντυπώσεις με το μοναδικό ταπεραμέντο της, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή: Το «Θα μελαγχολήσω» πριν και μετά την ψυχοθεραπεία

Το «Άμα Φύγω» συνεχίζει το σερί των επιτυχιών που μας χαρίζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος με το δισκογραφικό τους reunion, μετά τα «Ήλιος Δεν Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», «Κορμιά Χαμένα» και «Σ’ Όποιον Αρέσω», καθώς και τα επιτυχημένα ντουέτα της Καίτης σε τραγούδια που της έχει γράψει ο Φοίβος με καταξιωμένους άντρες συναδέλφους της, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, μέσα στο κομμάτι ακούγεται και ένα ηχητικό απόσπασμα με ένα μήνυμα της Καίτης Γαρμπή προς όλες τις γυναίκες: «Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές και όποτε χρειαστεί ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες μας, για να υπερασπιστούμε ότι αγαπάμε. Αγαπάμε τον σύντροφό μας, τον εκτιμάμε και τον σεβόμαστε, γι' αυτό θέλουμε κι εκείνος να μας αγαπάει, να μας εκτιμάει και να μας σέβεται το ίδιο. Τον θέλουμε να στέκεται δίπλα μας. Ούτε να μας προσπερνάει, ούτε να μας ακολουθεί. Αλλιώς φεύγουμε. Και μπορούμε να προχωρήσουμε μόνες μας. Δεν φοβόμαστε, γιατί είμαστε δυνατές», είναι τα λόγια της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της σε ένα από τα πιο ιστορικά clubs της Αθήνας, την «Αυτοκίνηση», μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τους Alcatrash και τον Δημήτρη Σχοινά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA