Μενού
  • Α-
  • Α+

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (13/11) συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή έχουν δώσει το «παρών» στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών για να τον αποχαιρετήσουν κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στο Πρώτο Νεκροταφείο βρέθηκε και η Βάνα Μπάρμπα για να αποτίσει φόρο τιμής στον Χρήστο Κυριαζή κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και καιρό και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του έχοντας στο πλευρό του μέχρι το τέλος του τη σύζυγό του, Σοφία. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με απειλητικές ασθένειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA