Μενού
  • Α-
  • Α+

Tους πέντε φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το εισιτήριό τους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2022 ανακοίνωσε η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση έλαβε 40 συμμετοχές καλλιτεχνών για τη Eurovision που θα γίνει στο Τορίνο της Ιταλίας τον Μάιο του 2022 και κράτησε τελικά τους πέντε για την ελληνική αποστολή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει ελληνικός τελικός για να επιλεγεί ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αλλά θα γίνει απευθείας ανάθεση από την επιτροπή της για τον μουσικό διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Αυτές είναι οι 5 συμμετοχές που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Ιταλία

Στο άκουσμα της παραπάνω είδησης, όπως είναι λογικό, κάποιοι καλλιτέχνες που είχαν στείλει την πρότασή τους στην ΕΡΤ και ξαφνικά έμειναν εκτός, ενοχλήθηκαν. Ένας από αυτούς και ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος προχώρησε και σε ένα ξέσπασμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. «Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός;

Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με αυτόν, εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA