Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Adele έχει κάνει εκατομμύρια θαυμαστές της να κλάψουν με τα τραγούδια της. Τώρα, ήταν η σειρά της να ξεσπάσει σε λυγμούς. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε νέο δίσκο την περασμένη εβδομάδα με τίτλο «30», έπειτα από έξι χρόνια απουσίας της, δεν άντεξε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μόλις αντίκρισε μια παλιά της δασκάλα

Διαβάστε ακόμη: Adele: Τα έσοδα από τη συνέντευξή της στην Oprah «έσβησαν» τους πολυσυζητημένους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η συγκινητική στιγμή με την Adele να δακρύζει στην αγκαλιά της δασκάλας της συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο ITV, «An Audience with Adele», που προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το βράδυ της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια της προηχογραφημένης συναυλίας, η σούπερ σταρ της ποπ απάντησε σε μια ερώτηση από την ηθοποιό του Χόλυγουντ, Έμα Τόμσον, η οποία την ρώτησε αν υπήρχε κάποιος στο παρελθόν της που την είχε υποστηρίξει, την ενέπνευσε ή την προστάτευσε από τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες της ζωής. Σε απάντηση, η Adele μίλησε για την επιρροή που άσκησε πάνω της η κυρία McDonald, η καθηγήτριά της στα αγγλικά στο Chestnut Grove Academy.

«Είχα μια δασκάλα στο Γυμνάσιο που με μύησε στην αγγλική λογοτεχνία. Είχα εμμονή με τη Λογοτεχνία και γι' αυτό τώρα γράφω στίχους. Ήταν τόσο ωραία και ελκυστική», συνέχισε να περιγράφει η Adele, προσθέτοντας πως είχε να τη δει για περισσότερα από 20 χρόνια. Μέχρι που η κυρία McDonald πλησίασε στη σκηνή και η Adele ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. 

https://twitter.com/ITV/status/1462518771864805377?ref_src=twsrc^tfw

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα», ήταν τα πρώτα λόγια της δασκάλας για να ακολουθήσουν τα δάκρυα ευτυχίας της Adele. «Πραγματικά, άλλαξες τη ζωή μου», ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας. «Τώρα πρέπει να φτιάξω ξανά το πρόσωπό μου», συνέχισε βάζοντας τα γέλια μετά το κύμα δακρύων στο πρόσωπό της. 

Το «30» αποτελεί το νέο album της Adele, με τον μισό πλανήτη να ασχολείται αυτή τη στιγμή με τη Βρετανή τραγουδίστρια. 

Τα νέα της τραγούδια

Όταν η Όπρα Γουίνφρεϊ ανέφερε μια παλιά δήλωση της τραγουδίστριας, πως δεν ντρέπεται που κατέρρευσε συναισθηματικά, απάντησε πως κατάφερε να προχωρήσει λόγω της μουσικής. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκάλυψε πως κατά τη δημιουργία του νέου album, του «30», υπήρχαν στιγμές που ένιωθε ανασφαλής για τα νέα της τραγούδια. «Υπήρχαν στιγμές όταν έγραφα αυτό τον δίσκο ή όταν τον άκουγα ξανά, που σκεφτόμουν 'αυτό μπορεί να είναι λίγο προσωπικό, μπορεί να είναι περισσότερο για μένα' αλλά τίποτα δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο αυτά που πέρασα τα τελευταία δύο - τρία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες. Γι' αυτό δεν φοβάμαι τι μπορεί να ξέρει ή τι μπορεί να μην ξέρει ο κόσμος» είπε.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας που συνόδευε τη συνέντευξη, η Adele τραγούδησε τρία νέα τραγούδια και το νέο της single «Easy On Me». Το τρίτο κομμάτι, «My Little Love», περιλαμβάνει μια ηχογράφηση της τραγουδίστριας με τον γιο της, Angelo, όπου προσπαθεί να του εξηγήσει το διαζύγιό της από τον μπαμπά του, Simon Konecki. «Η μαμά είχε πολλά έντονα συναισθήματα τον τελευταίο καιρό», ακούγεται να λέει η Adele. «Αισθάνομαι λίγο μπερδεμένη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA