Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι γεγονός. Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 16 Ιουλίου του 2022 για μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά το εκρηκτικό live τους στη Μαλακάσα, έρχονται ξανά στη χώρα μας στο πλαίσιο του «Legacy of the Beast World Tour 2022».

Διαβάστε ακόμη: Release Athens 2022: Iggy Pop και Liam Gallagher έρχονται στην Αθήνα

Σύμφωνα με την High Priority Promotions, η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 το πρωί. Μάλιστα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fironmaiden%2Fposts%2F449543816537971&show_text=true&width=500

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022». Επίσης, έρχονται στην Ελλάδα με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες, καθώς και γεύση από το νέο τους στούντιο άλμπουμ «Senjutsu».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA