Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά» στην ΕΡΤ εμφανίστηκε ο σπουδαίος Σταμάτης Κραουνάκης και εκεί αναφέρθηκε στο πώς έφτασε να γίνει τραγουδιστής ενώ ντρεπόταν υπερβολικά και δεν ήθελε, ενώ αποκάλυψε πως το τραγούδι «πόσο σ' αγαπώ» ήταν να το τραγουδήσει κάποιος άλλος!

«Δεν είχα σκοπό ποτέ να βγω να τραγουδήσω. Μου χε ζητήσει για πρώτη φορά ο Βασίλης ο Παπακωνσταντίνου να το κάνουμε στη Σφεντόνα και του είπα “με τίποτα Βασίλη, ντρέπομαι”. Μετά μου είπε η Αρλέτα. Είχα κάνει ένα live στο Λυκαβηττό, λίγο και είπα άντε να φεύουμε. Και μία δόση με την Πρωτοψάλτη στη Θεσσαλονίκη σε ένα μαγαζί Απόκριες, εγώ τότε δούλευα στο Κρατικό, και έλεγε την Πλού Πλου του Σακελλαρίδη και ντύθηκα με ένα καπέλο, με μανδύα και μάσκα Ζορό και σκάω από μια καρότσα και τραγούδησα και έγινε χαμός. Εκπλήσσεται η Άλκηστις και έρχεται μετά και μου λέει “τέρμα, του χρόνου βγαίνεις”. Και πράγματι το ΄93-΄94 βγήκα στο Γκάζι και έκτοτε με πήρε ο διάολος» είπε ο σπουδαίος συνθέτης και πρόσθεσε: 

«Όταν έγινε η “Σπείρα” άρχισα τις παραστάσεις για να έχει ένα γκελ ο κόσμος να βλέπει τα παιδιά, καθόμουν σε μία γωνίτσα και έλεγα κάτι τραγούδια και μία δόση έγραψα το “πόσο σε αγαπώ” για την τηλεόραση που πάλι ήταν να το πει κάποιος άλλος, αλλά δεν έγινε τελικά. Δηλαδή σε ότι αφορά το τραγουδιστής έγιναν όλα... τυχαία» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA