Μενού
  • Α-
  • Α+

Επ’ αόριστον αναβάλλεται η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy, που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, καθώς επικρατεί «αβεβαιότητα» λόγω της παραλλαγής Όμικρον, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

«Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στις 31 Ιανουαρίου συνεπάγεται, πολύ απλά, τεράστιο ρίσκο», εξήγησαν η Recording Academy και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, προσθέτοντας ότι μια νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί «προσεχώς». Η παραλλαγή Όμικρον έχει επικρατήσει στις ΗΠΑ, όπου την Δευτέρα καταγράφηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο νέα κρούσματα της Covid-19, αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας.

Eπικαλούμενοι την «εκπληκτικά υψηλή» μεταδοτικότητα της Όμικρον, και οι διοργανωτές του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σαντάνς αποφάσισαν ότι θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, αφού εγκαταλείφθηκε η ιδέα μιας «υβριδικής εμπειρίας». Το φεστιβάλ επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου στη Γιούτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA