Μενού
  • Α-
  • Α+

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Τρίτης (11/1) η Ελένη Δήμου, με τη γνωστή τραγουδίστρια να μιλά για την πρόσφατη συμμετοχή της στο J2US. «Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση», είπε η Ελένη Δήμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του τελικού:

«Ο Μαρίνος Κόνσολος με παρέσυρε να σου πω την αλήθεια γιατί είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα. Το φυσιολογικό είναι να ερχόντουσαν τα πράγματα όπως ήρθαν, ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής ούτε εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν μια χαρά ήταν. Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν -λέω τώρα- κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου.

Μου βγήκε ένας θυμός. Ενώ το έβλεπα, παρασύρθηκα από τον Μαρίνο, ο οποίος το ήθελε ρε παιδί μου. Απλά θα ήμουν περήφανη για τον Μαρίνο, ότι έχω συμβάλει για να κερδίσει. Αυτό. Κατά τ’ άλλα, μια χαρά ήταν ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα». «Μου φάνηκε δύσκολο, η εμπειρία μου από το J2US, δεν με γοήτευσε. Δύσκολο, πολλές ώρες…», είπε η Ελένη Δήμου και σημείωσε: «Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ. Στην αρχή είπα Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό; Μετά πέρναγε. Κάποια παιδιά μπήκαν για χαβαλέ μέσα, δεν ήξεραν τίποτα. Ε, αυτά εμένα με τρέλαιναν. Δεν θα το ξαναέκανα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA