Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το Μουσικό Κουτί της Τετάρτης στην ΕΡΤ αφού ο Νίκος Πορτοκάλογλου προσκάλεσε τους Διονύση Τσακνή και Γιάννη Κότσιρα προκειμένου να κάνουν ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο φίλο τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Παρών στην εκπομπή και η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ενώπιον της οποίας οι τρεις καλλιτέχνες δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν τελικά τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Λαυρέντη η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού. Η συναυλία είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Σεπτέμβριο του 2020 και αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιηθεί του χρόνου.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές πάντως ήταν όταν στην εκπομπή ακούστηκε το κομμάτι «Τόσα χρόνια μια ανάσα» που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε γράψει για τη γυναίκα και την κόρη του αλλά πολύ περισσότερο το «Φλασάκι», το κομμάτι που τραγούδησε με έναν επίσης πολύ πρόωρα χαμένο καλλιτέχνη, τον Σάκη Μπουλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA