Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέρυσι ήταν μαθήτρια λυκείου και περίμενε να ενηλικιωθεί για να βγάλει το πρώτο της τραγούδι. Εφέτος είναι η τραγουδίστρια με το πιο «καυτό» τραγούδι. Το ανέβασε αρχικά στο Tik Tok και προκάλεσε πάταγο ενώ πλέον σαρώνει και στο YouTube με εκατομμύρια views ενώ είναι και το νούμερο 1 στις τάσεις σε ότι αφορά τη μουσική! Η Αναστασία βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show και μίλησε για τη μεγάλη της επιτυχία.

«Ήρθα από τα Μέγαρα, το τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα. «Όταν ήμουν στη Γ’ Λυκείου δεν είχα κάτσει ποτέ να διαβάσω σοβαρά και είχα πολύ άγχος με το τι θα κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, δεν μπορεί να ακολουθήσει τίποτα άλλο γιατί θα νιώθει μισός. Είναι κάτι που αγαπώ η μουσική και το κάνω στο 100%! Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA