Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την προβολή της Αμερικάνικης εκδοχής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου. Έφτασε η στιγμή, λοιπόν, το NBC να δώσει  στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της διοργάνωσης. Σε αυτό υπάρχει μια έκπληξη για όλους τους Έλληνες καθώς πέρα από τους παρουσιαστές Κέλι Κλάρκσον και Snoop Dogg εμφανίζεται και η δικιά μας, Stefania με της περσινή της συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Γιατί η Ουκρανία είναι από τώρα το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση

Το Last Dance μάλιστα είναι το μόνο τραγούδι που ακούγεται στο διαφημιστικό, ενώ φυσικά βλέπουμε και άλλες εμφανίσεις από τον τελευταίο διαγωνισμό, χωρίς όμως να ακούγεται κάποια άλλη συμμετοχή. Το τραγούδι, λοιπόν, που συνέθεσαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn και με το οποίο η Stefania έφερε την χώρα μας στην πρώτη δεκάδα του πιο δύσκολου διαγωνισμού στην ιστορία της Eurovision, καταφέρνει έστω και λίγο να ακούγεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

https://www.instagram.com/tv/Ca0Zk-VD06A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ίδια ώρα, στη δική μας ήπειρο και την original Eurovision, η Ουκρανία δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. Το τραγούδι της χώρας που «πληγώνεται» από τον πόλεμο φιγουράρει στην κορυφή των στοιχημάτων και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τελικά καταφέρει να πανηγυρίσει και στις 21 Μαΐου στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA