Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία ανακοίνωσαν οι Maneskin. Οι νικητές της Eurovision 2021 θα κάνουν 48 συναυλίες, στο πλαίσιο της περιοδείας του με όνομα «Loud Kids Tour» μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης, αποκλείοντας όμως τη Ρωσία από τη λίστα των συναυλιών τους εξαιτίας του πολέμου με την Ουκρανία.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι Maneskin ανέφεραν ότι «ανακοινώνουμε με μεγάλη συγκίνηση ότι η Loud Kids Tour έχει γίνει ακόμα πιο δυνατή και παγκόσμια! Εχει μεγαλώσει και θα περιλαμβάνει τις πρώτες ημερομηνίες ως headliners στις Ηνωμένες Πολιτείες», ενώ έκαναν αναφορά και στον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζοντας: «φυσικά, δεν είναι εύκολο για εμάς να μιλάμε για ζωντανή μουσική την ίδια στιγμή που ο πόλεμος πλήττει την Ουκρανία και προκαλεί τον πόνο τόσων πολλών αθώων ανθρώπων. Είμαστε συντετριμμένοι για τον ουκρανικό λαό και θέλουμε να του δείξουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας».

Διαβάστε ακόμη: Maneskin: Η εξωφρενική τιμή των εισιτηρίων για τις συναυλίες τους

https://www.instagram.com/p/CbXzH52AADE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Ιταλοί νικητές της Eurovision ενημέρωσαν σε αυτό το σημείο ότι αποκλείουν τη Ρωσία από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους, ως μία κίνηση αλληλεγγύης προς τους Ουκρανούς. «Λόγω των αποφάσεων που ελήφθησαν από τους κυβερνώντες, αποφάσεις που επηρεάζουν τις ζωές αθώων πολιτών, δεν θα περιοδεύσουμε στη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την ειρήνη, τώρα και για πάντα» αναφέρουν οι Maneskin.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA