Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μήνα πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας, η Αμάντα Γεωργιάδη, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA STAR για την προετοιμασία της και εξομολογείται πως φαντάζεται το «Die Together» στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Αμάντα Γεωργιάδη γεννήθηκε στα Ιωάννινα, αλλά μεγάλωσε στη Νορβηγία. Σπουδάζει Ιατρική, ενώ με τη μουσική ξεκίνησε να ασχολείται από 5 ετών.

Τις τελευταίες ημέρες κάνει καθημερινές πρόβες και φροντίζει τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στην Eurovision. «Νιώθω πολύ καλά. Είναι ένα τραγούδι που έγραψα εγώ και είμαι περήφανη γι’ αυτό… Ελπίζω να τους κάνω όλους περήφανους, και τη γιαγιά στα Γιάννενα» είπε.

Πώς θα εμφανιστεί τώρα η Αμάντα στο Τορίνο στον πρώτο ημιτελικό;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής η εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει επιρροές από την Ακρόπολη και το Ερέχθειο. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με πέντε χορεύτριες, οι οποίες ουσιαστικά θα παριστάνουν τις Καρυάτιδες, ενώ οι ενδυμασίες τους θα έχουν μια αρχαιοελληνική πινελιά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων για την ώρα, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, την Ιταλία, αλλά και την Ουκρανία να βρίσκονται από πάνω της. Τα δεδομένα για την ελληνική συμμετοχή είναι εξαιρετικά αισιόδοξα.

Κι αυτό γιατί μετά και την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 10 Μαΐου, η χώρα μας κληρώθηκε στην 15η θέση από τις 17 χώρες, δηλαδή λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς. Κάτι που φυσικά έχουμε δει να επηρεάζει θετικά και τις ψηφοφορίες στο θεσμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA