Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, o οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας το Σάββατο 14 Μαΐου. Εκεί ελπίζουμε να βρεθεί η Ελλάδα, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die together», η οποία θα διαγωνιστεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα, την Τρίτη 10 Μαΐου, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Χαμός στην Ιταλία με τον «κλώνο» του Νταμιάνο των Maneskin που εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο

Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ την Τρίτη (26/4) στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision θα βρεθεί και η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, αλλά μέσω video. Κι αυτό γιατί θα θα ανακοινώσει την υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας στη βραδιά του τελικού. 

Έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της με το «Last Dance», η Stefania θα χαιρετήσει ξανά τους Eurofans, οι οποίοι πέρυσι την έβαλαν στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού. Παράλληλα, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, για ακόμη μια χρονιά θα αναλάβουν τα ηνία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision 2022, που θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, στις 10, 12 (Ημιτελικοί) και 14 Μαΐου 2022 (Μεγάλος Τελικός), στις 22:00.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA