Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της συμμετοχής της Αλβανίας στην Eurovision «κόπηκαν» επειδή θεωρήθηκαν προκλητικές. Τα στιγμιότυπα της Ρονέλα Χαγιάτι με τους χορευτές... εξαφανίστηκαν με φαν να υποστηρίζουν πως υπάρχει λογοκρισία στον διαγωνισμό τραγουδιού και την αλβανική πλευρά να σχολιάζει δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη συμμετοχή ντυμένη με στολές που φορούν οι καλόγριες.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο η Ρονέλα που εκπροσωπεί την Αλβανία με το «Sekret» έχει δεχτεί bullying για το σώμα της από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Τορίνο αφού θεωρήθηκε προκλητικά ντυμένη για γυναίκα που έχει καμπύλες.

Μετά την πρώτη πρόβα της συμμετοχής της Αλβανίας στην σκηνή ανέβηκαν φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram. Δύο θεωρήθηκαν προκλητικές και σβήστηκαν. Πρόκειται για τις εξής:

Η πρώτη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram διαγράφηκε και ανέβηκε εκ νέου:

https://www.instagram.com/p/CdAzKcjIHCO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας... κακός χαμός περί λογοκρισίας. Σύμφωνα με τον ALPHA, η επίσημη ιστοσελίδα της Αλβανίας για την Eurovision σχολίασε τη συγκεκριμένη απόφαση των διοργανωτών δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία τα μέλη της συμμετοχής είναι ντυμένα με στολές που φορούν οι καθολικές καλόγριες και διερωτάται πώς θα ήθελαν οι διοργανωτές να βγει η συμμετοχή στην σκηνή.

Από την πλευρά της η Ρονέλα δημοσίευσε μία ανάρτηση με emoji που κλαίνε. 

https://twitter.com/RonelaHajati/status/1520745105451368448?ref_src=twsrc^tfw

«Η λογοκρισία δεν έχει γίνει μόνο από την EBU, έχει γίνει σε συνδυασμό με τη χώρα. Συνεργάζονται. Αποκλείεται να έκοψε υλικό που  χώρα θέλει να προβάλει. Απλά έκανε μία νύξη η EBU και την αποδέχτηκε η χώρα» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γιάννης Πουλόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία και οι διοργανωτές αποφάσισαν μονομερώς να κατεβάσουν τις φωτογραφίες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA