Μενού
  • Α-
  • Α+

Άνω κάτω έχει κάνει τη Eurovision, η συνέντευξη μιας νεαρής Ιταλίδας στη ιταλική εφημερίδα «Corriere della Serra». H 20χρονη εθελόντρια, η οποία ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία της, αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, μαζί με άλλα κορίτσια, από χορευτές οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (8/5) στο πάρτι που έγινε μετά τις εμφανίσεις των αποστολών στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision και αλβανικός αετός: Γιατί τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά στη διοργάνωση

«Στη πάρτι της Eurovision, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν», εξήγησε αρχικά η 20χρονη Ιταλίδα στην εφημερίδα. «Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί.

Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια» πρόσθεσε η νεαρή εθελόντρια, ενώ όπως είπε είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα έναν καλλιτέχνη που προσπάθησε να τη φιλήσει. Το πάρτι για το καλωσόρισμα της φετινής Eurovision έγινε στο Βασιλικό Παλάτι Venaria Reale έξω από το Τορίνο κι εκεί βρέθηκαν όλα τα μέλη των αποστολών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. 

«Η τραγουδίστρια από την Κύπρο έλαβε επίσης μεγάλη προσοχή. Αλλά στη δική της περίπτωση δεν ξεπέρασε κανείς τα όρια», πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα στη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/CdRL9zmK2dq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και το θέμα έχει ήδη αρχίζει να συζητιέται στην Ιταλία, για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία στην αστυνομία. «Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανωτέρους μας, για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει» τόνισε η 20χρονη εθελόντρια, ενώ επισήμανε πως φεύγοντας είδε τους ίδιους άντρες να «βάζουν στόχο άλλες κοπέλες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA