Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Κύπρος να μην πήρε το πράσινο φως για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου της Eurovision 2022, όμως, η Ανδρομάχη δεν πτοήθηκε και μιλώντας στους δημοσιογράφους τονίζοντας πως «ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτό που ζήσαμε και αυτό που δώσαμε που δεν έμεινε περιθώριο για κάτι αρνητικό».

Διαβάστε ακόμη: Εurovision 2022: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου δίχασαν το Twitter με τα σχόλιά τους στον Β' Ημιτελικό

«Τελείωσε κατά κάποιο τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε γιατί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, περάσαμε τέλεια και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Θέλαμε να δείξουμε αυτό που είμαστε και το δείξαμε. Είμαστε όλη η ομάδα δεμένοι μεταξύ μας», συνέχισε η τραγουδίστρια. 

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως αξέχαστες θα τις μείνουν οι στιγμές πίσω από τα παρασκήνια με τα μέλη της κυπριακής συμμετοχής και θα ξαναπήγαινε στη Eurovision.

«Ήταν μια τέλεια εμπειρία. Θα το ξανάκανα εκατό φορές. Κρατάω τα πάντα από αυτή την εμπειρία και κυρίως τις στιγμές στο backstage με τα παιδιά της ομάδας μας γιατί είναι πολύ αστεία στη ζωή μας, μια φαρσοκωμωδία ζούμε, τα κρατάμε όλα και συνεχίζουμε». 

Τέλος, σε ερώτηση για ποιο λόγο πιστεύει η ίδια ότι αποκλείστηκε η Κύπρος, η Ανδρομάχη το απέδωσε στο γεγονός ότι ο Β’ Ημιτελικός είχε πιο δυνατές συμμετοχές από τον Α’ Ημιτελικό.

«Δεν κάναμε κάτι λάθος γιατί ο Α’ Ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές, μπορεί να πήγε αυτό στραβά, εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος, είμαστε πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA