Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φίλοι του Στέφανου Κορκολή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας πέρα από την αναδρομή στο έργο του ερμήνευσε για πρώτη φορά τραγούδια που έχει γράψει για άλλους τραγουδιστές και φυσικά τις δικές του επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κορκολής: Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου – Με κατέστρεψε το τσιγάρο

Επί σκηνής τον τίμησε η μοναδική Αλκηστις Πρωτοψάλτη με την οποία τους συνδέει μία ισχυρή φιλία και συνεργασία πολλών ετών. Η σύμπραξη τους στα τραγούδια που της έχει γράψει ο συνθέτης, «ο Άγγελος μου» και «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» όπως ήταν φυσικό καθήλωσε.

Η εντυπωσιακή Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, μάγεψε τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με την σκηνική της παρουσία. Η δεύτερη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο θέατρο Παλλάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/5 (Προπώληση εισιτηρίων εδώ). Μια συναυλία που ουσιαστικά σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για τον αγαπημένο χώρο στην οδό Βουκουρεστίου.

  • Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη
  • Φιλική συμμετοχή ο Πάνος Μουζουράκης
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA