Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ισπανία κατάφερε με τη Chanel Terrero να τερματίσει στην τρίτη θέση της Eurovision, ένα επίτευγμα που είχε να συμβεί για 27 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που είχε φτάσει στο top-3 η χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου ήταν το 1995 όταν η Anabel Conde τερμάτισε δεύτερη με το κομμάτι Vuelve conmigo. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Τι ψήφισαν οι έξι επιτροπές που κατηγορούνται για χειραγώγηση

Το Slo Mo της Chanel ξεσήκωσε το κοινό μέσα και έξω από το γήπεδο του Tορίνο, ενώ λατρεύτηκε από τους Ισπανούς. Ήταν μάλιστα τέτοια η συγκίνηση της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που έπαθε επιπεφυκίτιδα στο μάτι της από τα πολλά δάκρυα. Αυτό το αποκάλυψε η ίδια την επόμενη ημέρα, όταν βρέθηκε στη Μαδρίτη και δεν έβγαλε δευτερόλεπτο τα γυαλιά ηλίου της. 

«Φοράω γυαλιά ηλίου γιατί κλαίω εδώ και 12 ώρες», είπε η συμπαθέστατη Chanel, η οποία μία ημέρα μετά τον θρίαμβο στη Eurovision, εμφανίστηκε σε σκηνή που είχαν στήσει οι Ισπανοί στην Plaza Mayor της Μαδρίτης. 

Το κοινό της ισπανικής πρωτεύουσας κατέκλυσε τους δρόμους γύρω από την πλατεία, προκειμένου να αποθεώσει το νέο είδωλο της χώρας, ενώ η αντιδήμαρχος της Μαδρίτης, Begoña Villacís, είπε στο μικρόφωνο πως «η Chanel κατάφερε να ενώσει κάθε οικογένεια της Ισπανίας. Γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, όλοι την είδαν μαζί στην τηλεόραση. Πόσο καιρό έχει να συμβεί αυτό; Χθες στην Ευρώπη, σήμερα στη Μαδρίτη. Η βασίλισσα Chanel».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα total black outfit και ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία της, ενώ όπως είπαμε δεν έβγαλε καθόλου τα γυαλιά ηλίου. Ούτε καν όταν νύχτωσε. Χαλάλι το κλάμα για την τρίτη θέση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA