Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπράιαν Μέι και ο Ρότζερ Τέιλορ, τα μέλη των θρυλικών «Queen» ανακοίνωσαν στο BBC Radio 2 πως θα παρουσιάσουν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Face It Alone» με τον αείμνηστο Φρέντι Μέρκιουρι

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: «Είχαν ανοιχτή σχέση» - Αιφνιδιάστηκε ο ποδοσφαιριστής από την απόφασή της να χωρίσουν

Το συγκεκριμένο ήταν ανάμεσα στα τραγούδια για το 13ο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο «The Miracle», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του 1989, ενώ ο Μέρκιουρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών δύο χρόνια αργότερα, στις 24 Νοεμβρίου 1991. 

«Βρήκαμε ένα μικρό διαμάντι από τον Φρέντι που κάπως το είχαμε ξεχάσει και είναι υπέροχο. Πρόκειται για μια πραγματική ανακάλυψη», είπε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Τέιλορ, αποκαλύπτοντας πως μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, εξήγησε πως το σκέφτονταν πολύ καιρό για το αν πρέπει να το κυκλοφορήσουν ή όχι αφού θεωρούσαν ότι «δε σώζεται» με τίποτα. Χρειάστηκε η γνώμη των συνεργατών τους στο στούντιο για να πειστούν ότι πραγματικά του αξίζει να παρουσιαστεί στους φαν του θρυλικού συγκροτήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA