Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός ύστερα από πυροβολισμούς βρέθηκε ο ράπερ FBG Cash στο Σικάγο τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/6). Ο κατά κόσμον Tristian Hamilton 31 ετών, μαζί με μια γυναίκα, βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στη γειτονιά Auburn Gresham, όταν ξαφνικά ένα άλλο όχημα σταμάτησε δίπλα και άνοιξε πυρ εναντίον τους, όπως ανέφερε η αστυνομία. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Advocate Christ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Χάμιλτον, σύμφωνα με το CBS News.https://www.instagram.com/p/CePMe4UOtDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, έφερε τραύματα από πυροβολισμό στο αριστερό χέρι και την πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο και εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.

https://www.instagram.com/tv/CeM9QgtgqV8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα άλλο μέλος, ο FBG Duck, ο οποίος είναι επίσημα γνωστός ως Carlton Weekly, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τέσσερα άτομα το 2020.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA