Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός που ξεκίνησε με το ξύλο μέσα στα Mad Video Music Awards συνεχίστηκε μέσα στη νύχτα αυτή τη φορά μέσα από τα social media. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης το MAD εξέδωσε μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αφού καταδικάζει τη βια οποιασδήποτε μορφής ενημερώνει πως «δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» εννοώντας φυσικά τους τράπερς Snik, Light και Tranno!

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, ο Light, ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insragram, «καρφώνει» τον διοργανωτή της εκδήλωσης και αποκάλυψε μήνυμα το οποίο του είχε στείλει και στο οποίο τόνιζε πως άλλαξε την αρχική τους συμφωνία για το που θα κάτσει ο κάθε τράπερ, τους έφερε πιο κοντά και κάπως έτσι ήταν περίπου αναμενόμενο αυτό που τελικά έγινε.

«Αν θεωρείς ότι αλλάζοντας την συμφωνία και βάζοντας τον έναν να κάτσει δίπλα στον άλλο θα υπάρξει κάποια μικρή λογομαχία ή κάνα δυοσπρωξίματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και θα δώσουν ψωμάκι στα πάνελς τις επόμενες μέρες -κάνεις λάθος. Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου τιοαλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA