ΜΟΥΣΙΚΗ
23/06/2022 11:48

Mad Video Music Awards: Η ανακοίνωση του Mega για το ξύλο μεταξύ Snik και Light

«Η προβολή των MAD Video Music Awards από το Mega δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας», αναφέρει το κανάλι μετά τα έκτροπα με τον άγριο καυγά ανάμεσα σε Light και Snik

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Mad Video Music Awards: Η ανακοίνωση του Mega για το ξύλο μεταξύ Snik και Light
Πηγή: NDP, Reader
Ανάγνωση:

Ανακοίνωση για τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν μεταξύ του Light και του Snik το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στην τελετή απονομής των Mad Video Music Awards και τον αγριο καυγά τους, εξέδωσε το Mega. Στην ανακοίνωση του το κανάλι αναφέρει ότι η προβολή των βραβείων από το Mega δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις των προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας.

Διαβάστε ακόμη: Snik και Light: Oταν οι τράπερ έδιναν δημόσια ραντεβού για ξύλο - Οι απειλές και η κόντρα λόγω Mad Clip

«Το Mega έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των MAD Video Music Awards από το Mega δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει. Mega», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

MAD VMA 2022: Μετά το ξύλο, το μουσικό κανάλι κόβει Snik, Light και Tranno

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης το MAD εξέδωσε μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αφού καταδικάζει τη βια οποιασδήποτε μορφής ενημερώνει πως «δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» εννοώντας φυσικά τους τράπερς Snik, Light και Tranno!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
LIGHT SNIK MAD VIDEO MUSIC AWARDS MEGA
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ