Μενού
  • Α-
  • Α+

H σκηνή με τον dj Βαλεντίνο να παίζει με... αόρατη κονσόλα τη βραδιά των Mad Video Music Awards έγινε viral παρότι επισκιάστηκε από τα όσα έγιναν ανάμεσα στον Snik και τον Light. Ο ίδιος έδωσε τις δικές του απαντήσεις, ωστόσο και μόνο η εικόνα του να παίζει μουσική σε ένα άδειο τραπέζι, δημιούργησε ευκαιρίες, ακόμη και για... επιθετικό marketing.

Διαβάστε ακόμη: MAD VMA 2022: Ο dj Βαλεντίνο παίζει playback με αόρατη κονσόλα

Η εταιρία Πλαίσιο εκμεταλλεύτηκε το hype και «πρότεινε» στον dj την επόμενη φορά να περάσει από τα καταστήματά της ώστε να προμηθευθεί μία κονσόλα! Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε άμεσα trend στο Twitter με τις απαντήσεις να προκαλούν αν μη τι άλλο γέλιο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο ίδιος ο Βαλεντίνο, πάντως, έσπευσε χθες να απαντήσει για το συγκεκριμένο γεγονός. Κάνοντας repost στο Instagram ένα από τα πολλά βίντεο που ανέβηκαν με τον ίδιο από την εκδήλωση έγραψε «Γι' αυτό με λένε μάγο των decks»! Πάντως τα περισσότερα μηνύματα ήταν υπέρ του, σημειώνοντας την πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια στη μουσική.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA