Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανείς εικόνες και σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στην τελετή απονομής των Mad Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης (22/6) όταν ο Snik και ο Light μετέτρεψαν τον χώρο σε ρινγκ, παίζοντας άγριο ξύλο μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και ανήλικα παιδιά. Κι, όμως, δεν είχαν πάντα έχθρα μεταξύ τους. Το 2016 ο Light βγάζει το τραγούδι «Ξέρεις ποιος είμαι». Δίπλα του, πρωταγωνιστής στο videoclip του ο SNIK. Έξι χρόνια μετά φαίνεται πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. 

Διαβάστε ακόμη: Super Κική: Eγκυος στο πρώτο της παιδί - Η ανάρτησή της στο Instagram

Δύο χρόνια μετά, βγάζουν μαζί το τραγούδι Tony Montana. Ο Light κερδίζει το βραβείο του καλύτερου ράπερ στην ίδια κατηγορία όπου ήταν υποψήφιος και ο SNIK και η κόντρα αρχίζει. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες, γίνονται άσπονδοι εχθροί.

«Ευχαριστώ εμένα, είμαι ο καλύτερος εδώ και 5 χρόνια, από τότε που μπήκα σε αυτή τη μπίσνα» είχε πει τότε ο Light. Οι δηλώσεις του ενοχλούν τον SNIK και δεν το κρύβει. Στην εκπομπή MEGA STAR o Light αποδίδει την κόντρα σε δύο ισχυρούς αλλά διαφορετικούς χαρακτήρες που δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Η κόντρα κλιμακώνεται όταν ο SNIK αναρτά post όπου λίγο πολύ ισχυρίζεται ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση… Με εκείνον φυσικά πρώτο. Ο Light τον προκαλεί να τα πούνε από κοντά. Και η μία κουβέντα έφερε την άλλη. Οι κόντρες στα social συνεχίστηκαν με θεατές τους υποστηρικτές των δυο τράπερ. Το δεύτερο ραντεβού των δυο τράπερς δίνεται σε ρινγκ. Τα έσοδα μάλιστα από τον αγώνα μποξ θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ένας αγώνας που δεν έγινε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά το 2020 οι δύο τράπερς συνεργάζονται και πάλι μαζί με τον μέντορά τους, Μad Clip.

Ο θάνατος του όμως αντί να τους ενώσει, γίνεται μια ακόμη αφορμή στην πολύχρονη κόντρα τους. Ο SNIK κατηγορεί τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Μad Clip και αρνείται να δώσει στην οικογένειά του τα δικαιώματα των τραγουδιών. Ο Light απαντά με μία δημοσίευση της οικογένειας του αδικοχαμένου τράπερ που ζητά να κατέβουν οι τόνοι. Το επόμενο επεισόδιο της διαμάχης τους που όπως φαίνεται δεν θα είναι και το τελευταίο, λύθηκε με γροθιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια δεκάδων μικρών παιδιών που πλήρωσαν εισιτήριο για να θαυμάσουν τελικά αντί για τη μουσική τους, τις επιδόσεις τους στο μποξ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA