Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα Mad Video Music Awards 2022, η διεξαγωγή των οποίων έγινε την περασμένη εβδομάδα και σημαδεύτηκαν από τον άγριο καυγά του Snik με τον Light, προβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (1/7) από τη συχνότητα του Mega και το Twitter πήρε «φωτιά» από σχόλια του τηλεοπτικού κοινού. Τα βραβεία Mad βγήκαν στον «αέρα» με το Mega να έχει ανακοινώσει ότι δεν θα προβληθούν τα πρόσωπα που μπλέχτηκαν στον καυγά. Την ημέρα της διεξαγωγής των βραβείων, ωστόσο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, με... πρωταγωνίστρια τη Ζόζεφιν και ένα παιδί που κουβαλούσε νερά, περιμένοντας να ακούσει το όνομά της η τραγουδίστρια για να παραλάβει το βραβείο της. Οι χρήστες του Twitter περίμεναν ότι και αυτή η τραγουδίστρια θα «κοπεί» από την προβολή της βραδιάς, κάτι που δεν έγινε, με το δημοφιλές μέσω να παίρνει «φωτιά» από αρνητικά σχόλια. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η συγγνώμη της Ζόζεφιν

Μετά το «κράξιμο» στα social media, η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες τώρα και να καταλάβετε τη δικιά μας πλευρά.

https://streamable.com/cy96hd

Ξεκινώντας θέλω να πω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί βγάζοντας το ψωμί του. Θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος σερβιτόρος, ήταν ένας φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου.

https://streamable.com/susnsy

Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι πως το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

https://streamable.com/k7aao9

Θέλω να ξανά τονίσω πως δεν ήταν κάποιο παιδάκι, ούτε εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο. Αν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα, που ήταν πάνω από 6 ώρες όρθιος στεκόμενος στα πόδια του και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο.

https://streamable.com/tzl2le

Γιατί πέρα από ένα live, ήταν ένα τηλεοπτικό show που εσείς σήμερα (σ.σ. χθες) είδατε στο σπίτι σας. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Ζόζεφιν», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA