Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Pine Knob Music Theatre κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Μίσιγκαν το βράδυ της Τρίτης (5/7) προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του. Ο μουσικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε πάνω στη σκηνή και έγινε γνωστό πως ο Κάρλος Σαντάνα νοσηλεύτηκε μετά από θερμική εξάντληση και αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Μίσιγκαν.

Διαβάστε ακόμη: Πριν από 51 χρόνια, πεθαίνει ο Τζιμ Μόρισον – Τι σημαίνει η ελληνική επιγραφή στον τάφο του

Ο εκπρόσωπος του θρύλου της ροκ, Michael Jensen, είπε σε μια δήλωση στο USA TODAY ότι ο Σαντάνα ήταν στη συναυλία στο αμφιθέατρο περίπου 40 μίλια έξω από το Ντιτρόιτ, όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Νοσοκομείο McLaren Clarkston.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο μάνατζερ του Σαντάνα, Michael Vrionis, είπε ότι ο τραγουδιστής κρατήθηκε για παρατήρηση και «είναι καλά», σύμφωνα με τη δήλωση του Jensen. Να σημειωθεί ότι η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη στην κομητεία Ουάσιγκτον της Πενσυλβάνια αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο, ο Santana υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας που είχαν προγραμματιστεί για εκείνον τον μήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA