Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με τη Μπέσσυ Αργυράκη να κάνει γνωστό τον θάνατό του. «Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης... Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε πάντα», έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Instagram, γνωστοποιώντας τον θάνατό του.  Ομως, και η Σοφία Βόσσου αποχαιρέτησε τον φίλο της και συνεργάτη της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σοφία Βόσσου έγραψε: «Δυστυχώς δεν ξημερώσαμε καλά... Ο Ρόμπερτ μάς ταξίδεψε... Ευγενική μου ψυχή στο καλό. Σ' ευχαριστούμε».https://www.instagram.com/p/ChhAZrGKAyh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς περνούσε δύσκολες στιγμές με την υγεία του το τελευταίο διάστημα, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη. Η περιπέτειά του ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Μαρτίου με τον γνωστό καλλιτέχνη να αφήνει την τελευταία του πνοή στις 21 Αυγούστου.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση. Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο "Robert Williams". To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά »Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA