Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 29 Μαΐου ο αγαπημένος τραγουδιστής, Δάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο και σήμερα Παρασκευή (26/8) που κανονικά θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, θα παίξει για πρώτη φορά σε εστιατόριο της Σαρωνίδας ακυκλοφόρητη ηχογράφησή του. Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός, ανέφερε στην εφημερίδα Espresso ότι ο Δάκης είχε ηχογραφήσει εννέα μήνες πριν το θάνατό του ένα πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών και εξήγησε για ποιο λόγο το έκανε αυτό. 

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η μάχη με τον καρκίνο, η Eurovision και η συγκίνηση στη Νέα Δημοκρατία για τον θάνατό του

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους "κρεμάσει" σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. "Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου", μου είχε πει τότε ο ίδιος», δήλωσε ο Πάνος Δερβός. Εάν ζούσε, σήμερα Παρασκευή (26/8) ο Δάκης θα είχε τα γενέθλιά του και θα γιόρταζε τα 79 του χρόνια.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA