Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συγκινητική στιγμή υπήρξε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την περασμένη Τετάρτη 17 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τα παιδιά του Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου και έτσι έφτασε και στη Λέσβο, όπου το στάδιο στη Μυτιλήνη «πλημμύρισε» με κόσμο.

Μεταξύ των θαυμαστών του γνωστού τροβαδούρου βρισκόταν και η νεαρή Αλεξάνδρα, η οποία από πολύ μικρή διαγνώστηκε με σπαστική τετραπληγία και παράλυση. Η Αλεξάνδρα που σήμερα είναι 22 χρονών ασχολείται με τη μουσική ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες. Ετσι λοιπόν αποφάσισε να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για να παρακολουθήσει τη συναυλία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της, κατέβηκε από τη σκηνή, την πλησίασε και αφού της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, γονάτισε μπροστά της τραγουδώντας της το «Κατέβα λίγο να σε δω». Τη συγκινητική στιγμή απαθανάτισαν οι θεατές της συναυλίας, με το βίντεο να ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA