Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή εκφράζει κατά καιρούς είτε μέσω των social media είτε μέσω των συνεντεύξεών της την άποψή της για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Αυτή τη φορά η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά για τους τράπερ και το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Οπως είπε η Καίτη Γαρμπή: «Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος… Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια».

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ δεν είναι μουσική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

Κατά της τραπ μουσικής είχε δηλώσει πως είναι και ο Δημήτρης Μπάσης, αναφέροντας στους δημοσιογράφους ότι «η τραπ δεν είναι μουσική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα». «Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το ενδεχόμενο να μπει στην κριτική επιτροπή ενός talent show, ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε πως είναι αρνητικός. «Δεν θέλω να πάω κριτής σε ένα talent show κι απλά να τσακώνομαι, επειδή αυτό αρέσει στον κόσμο», ανέφερε και τόνισε, πως σε κάθε περίπτωση, αν όντως βρισκόταν σε αυτή τη θέση, θα ήταν δίκαιος με τους διαγωνιζόμενους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA