Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ελληνικές συμμετοχές για την Eurovision 2023 έχουν ήδη κατατεθεί στην ΕΡΤ. Συνολικά υπολογίζεται πως πρόκειται για 106 τραγούδια τα οποία διεκδικούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Βρετανίας. Συνολικά οι καλλιτέχνες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι 16 και ο καθένας τους έχει δικαίωμα να προτείνει μέχρι και τρία τραγούδια.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Γκερέκου: «Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει» - Το συγκινητικό «αντίο» σε αγαπημένο της πρόσωπο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, υποψηφιότητα έχει θέσει ο Leon of Athens και από πίσω βρίσκεται η ομάδα που υπέγραφε τη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα το 2019. Η συγκεκριμένη προσπάθεια έχει τη στήριξη του Φωκά Ευαγγελινού και του Δημήτρη Κοντόπουλου

https://www.instagram.com/p/CjXWTddKlhZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης η Ευαγγελία είχε δηλώσει συμμετοχή και πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερε και είπε να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη της φέτος. 

https://www.instagram.com/p/Ci-LrK8od_b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision έχει δηλώνει και η Αντωνία Καούρη η οποία είχε εμφανιστεί και στο The Voice και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. Η Αντωνία κατέθεσε συμμετοχή με μία δυναμική μπαλάντα.

Ακόμα μία διαγωνιζόμενη του Voice, η Klavdia, δήλωσε συμμετοχή για να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Συμμετοχή για την Eurovision με μία δυναμική μπαλάντα υπέβαλε και ο τενόρος Βασίλης Κούρτης που έχει συνεργαστεί με τον Μάριο Φραγκούλη και τη Λυρική Σκηνή.

https://www.instagram.com/p/Cjndr-Uqmua/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision δήλωσε και η Ελληνοκύπρια Antigoni που γεννήθηκε και ζει στο Λονδίνο. Η ίδια είναι γνωστή στη Βρετανία αφού συμμετείχε στο Love Island.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA