Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, ο Άαρον Κάρτερ, πρώην παιδικός τραγουδιστής και μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Η αστυνομία του Λος Άντζελες κλήθηκε στην κατοικία του στις 11 το πρωί του Σαββάτου. Ο Κάρτερ εντοπίστηκε νεκρός στη μπανιέρα του. Οι αρχές δεν ανέφεραν τα αίτια του θανάτου του. Ο Κάρτερ είχε ένα γιο μόλις 11 μηνών. Έγινε γνωστός με ποπ τραγούδια, πριν κυκλοφορήσει το 1997 τον πρώτο δίσκο του. Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του κυκλοφόρησε το 2018.

Ο Άαρον έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του '90 ως ποπ τραγουδιστής, κυκλοφορώντας το πρώτο του άλμπουμ το 1997, την ηλικία των εννέα χρόνων. Το πρώτο αυτό άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, με το δεύτερο να τριπλασιάζει τις πωλήσεις και τον Άαρον να γίνεται σταρ του Nickelodeon.Ο Άαρον συμμετείχε και στις περιοδείες των Backstreet Boys ενόσω βρίσκονταν στην ακμή τους, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός του, Νικ, ήταν μέλος του διάσημου συγκροτήματος. \

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA