Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Metallica ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ, το «72 Seasons» και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τον τίτλο «Lux Æterna». Το συγκρότημα επιστρέφει στις thrash ρίζες του με το τραγούδι που διαρκεί μόλις 3 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και θυμίζει το ντεμπούτο άλμπουμ των Metallica, «Kill 'Em All».

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα - «Μετακομίσαμε για να μην ξέρει κανείς που μένουμε»

Σε παραγωγή του Γκρεγκ Φίντελμαν και με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το «72 Seasons» περιλαμβάνει 12 κομμάτια. Οι Metallica ανακοίνωσαν επίσης και μια εκτεταμένη παγκόσμια περιοδεία, από τον Απρίλιο του 2023 έως τον Σεπτέμβριο του 2024. Προς το παρόν, στους σταθμούς της δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Σχετικά με την ιδέα πίσω από τον τίτλο του άλμπουμ, ο Τζέιμς Χέτφιλντ είπε ότι «Το 72 seasons είναι τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια ότι μας είπαν «ποιοι είμαστε». Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτού είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζει την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της εμπειρίας της ενήλικης ζωής μας είναι η αναπαράσταση ή η αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Αιχμάλωτοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε».

https://www.instagram.com/reel/Clgnz-6Bptl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA