Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός κατέγραψε άλλη μια κακή εμφάνιση στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει με αξιώσει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είχε ισχυρότατο κίνητρο στο ΟΑΚΑ.

Η Μπασκόνια του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στους γηπεδούχους και έφτασε δια περιπάτου στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν άκεφος, αμυντικά ... αλλού, χωρίς διάθεση να πιέσει για να αλλάξει την προδιαγεγγραμμένη μοίρα του. Σε όλα τα παραπάνω αντιπαρατίθεται μια ισπανική ομάδα, η οποία εμφανίστηκε τρομερά εύστοχη με 14/20 τρίποντα, απόρροια της εξαιρετικής κυκλοφορίας και των κακών αμυντικών περιστροφών του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, τα λάθη των «πρασίνων» μπορεί να μην ήταν πολλά (11 στον αριθμό), αλλά ήταν εκείνα που έδιναν εύκολους πόντους στους Βάσκους στο ανοικτό γήπεδο. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς είχε τρεις παίκτες που σημείωσαν συνολικά 69 πόντους πόντους (Γκεντράιτις 25π., 5/6τρ., Πολονάρα 22π., 5/6τρ., 11 ριμπ., Ντράγκιτς 22π., 3/4τρ.), ενώ ο Παναθηναϊκός που ήταν κάκιστος στην επίθεση όσον αφορά το ομαδικό του πλάνο, ο Μήτογλου είχε 22 πόντους (οι 20 στο πρώτο ημίχρονο) και 8 ριμπάουντ και ο Σαντ-Ρος άλλους 14 πόντους.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA