Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι κι αν είχε αποκτήσει ψυχολογία από την ανατροπή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο...

Τι κι αν η Ζάλγκιρις έπαιζε χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες όπως οι Λοβέρν, Χέιζ και Ρούμπιτ...

Και πάλι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ έδειξε ότι η ανατροπή απέναντι στην ιταλική ομάδα ήταν απλώς μια παρένθεση στην κακή χρονιά του στην EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θα έχουν να θυμούνται από το ματς του Κάουνας μόνο ένα καλό διάστημα στη δεύτερη περίοδο του αγώνα. Σε όλο το υπόλοιπο ματς πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του παρκέ με αποτέλεσμα να παραδοθούν (ουσιαστικά) στα... δεύτερα της Ζάλγκιρις. Μάλιστα το ευρωπαϊκό «μαρτύριο» του Παναθηναϊκού δεν τελειώνει εδώ καθώς την άλλη εβδομάδα έχει να δώσει και τα δύο εξ αναβολής ματς στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Λιθουανοί είχαν εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας με 22/36 δίποντα και 13/28 τρίποντα, ενώ εκείνος που αποτέλεσε τον «δήμιο» του Παναθηναϊκού ήταν ο Λούκας Λεκαβίτσιους ο οποίος μέτρησε 20 πόντους με 5/5 δίποντα και 3/6 τρίποντα. Μάλιστα μαζί με τον Ουόκαπ είχαν 11/11 δίποντα, αφού ο Αμερικανός τελείωσε το ματς 18 πόντους έχοντας 6/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Από τους «πράσινους», ο Νέντοβιτς πέτυχε 17 πόντους με 1/1 δίποντο, 4/5 τρίποντα αλλά και 5 λάθη. Για την ελληνική ομάδα, ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με το Λαύριο για την Basket League το προσεχές Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA