Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν από τη μία πλευρά διακυβεύεται η πρόκριση στα playoffs της EuroLeague και από την άλλη.... τίποτα απολύτως, είναι λογικό και επόμενο να γείρει η πλάστιγγα προς τη πλευρά του υψηλού κινήτρου! Όπως και έγινε στην Αγία Πετρούπολη.

Ήταν ένας Παναθηναϊκός παραδομένος στη μοίρα του, ένας Παναθηναϊκός που δεν κατάφερε να υπερασπιστεί -έστω- το brand name του, ένας Παναθηναϊκός που πέταξε έτσι... απλά «λευκή πετσέτα» στην Αγία Πετρούπολη, διασύροντας τ' όνομά του στην EuroLeague. Μπορεί για 22 λεπτά να είχε «σφυγμό» και να έδειχνε ότι θα μπορούσε να «ενοχλήσει» τη Ζενίτ, στη συνέχεια ήρθαν τα πάνω-κάτω και παραδόθηκε άνευ όρων στην «διψασμένη» ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ!

Οι 112 πόντοι παθητικό αποτυπώνουν στο έπακρο τα όσα έγιναν στη Ρωσία, με τους «πράσινους» να δέχονται 65 πόντους στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν η αρχή, η μέση και το τέλος της Ζενίτ, έχοντας 33 πόντους με 3/3 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 6/6 βολές, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος!

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA