Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπράουν και αρκετοί συμπαίκτες πήγαν στο στριπ κλμαπ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (19/4) και η ομάδα έφτασε στο προάστιο Coral Gables του Μαϊάμι στη Φλόριντα.

Οι Ρόκετς κυκλοφόρησαν ανακοίνωση, που ανέφερε ότι ο Μπράουν ήταν το «θύμα μιας επίθεσης» και δεν είχε «καμία προηγούμενη γνώση ή αλληλεπίδραση με τους επιτιθέμενους.» Η ανακοίνωση ανέφερε ότι υπέστη «τραυματισμούς στο πρόσωπο», προσθέτοντας πως αναμένεται «να ανακάμψει πλήρως». 

Ο Μπράουν και τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα στο βαν είχαν έναν έντονο διάλογο, που κλιμακώθηκε με τον αθλητή να δέχεται μπουκάλι στο κεφάλι, «αφήνοντας αίμα παντού», είπε μια πηγή στο The Athletic. Οι συμπαίκτες του φέρεται να παρενέβησαν για να διαλύσουν τον καβγά, καθώς αποχωρούσαν από το κλαμπ.

«Αν δεν ήταν τόσο σωματικά ισχυρός και σκληρός, ίσως να μην κατάφερνε να γλιτώσει», είπε μια πηγή. «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει.» Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο, ο Μπράουν και ένας άγνωστος άνδρας «αντέδρασαν και αρνήθηκαν να συνεργαστούν». «Έγιναν αρκετές προσπάθειες, προκειμένου ο Μπράουν να δώσει πληροφορίες, αλλά εκείνος επέμενε ότι ήθελε μονάχα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

Ο γκαρντ των Ρόκετς χρειάστηκε αρκετά ράμματα για τους τραυματισμούς του στο πρόσωπο και υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων πριν πάρει εξιτήριο και επιστρέψει στο Χιούστον. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί συλλήψεις στην υπόθεση, ωστόσο η έρευνα του ΝΒΑ σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό συνεχίζεται, επειδή η πολιτική του πρωταθλήματος την περίοδο της πανδημίας απαγορεύει στους παίκτες να πηγαίνουν σε μπαρ και κλαμπ, γεγονός που εξηγει το γιατί ο Μπράουν δεν ήθελε να συνεργαστεί με την αστυνομία.

Οι Ρόκετς, από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν πλήρως με την έρευνα της λίγκας, αλλά οι αξιωματούχοι της ομάδας έχουν δώσει εντολή στους παίκτες να μην απαντούν σε ερωτήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA