Μενού
  • Α-
  • Α+

Καμία τύχη δεν είχαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νετς, καθώς οι Νεοϋορκέζοι έκαναν με χαρακτηριστική άνεση το 2-0 στη σειρά των playoffs του NBA κι απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά της Περιφέρειας.

Διαβάστε ακόμη: NBA playoffs: Πάλεψε ο Αντετοκούνμπο αλλά οι Νετς έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση

Από την πρώτη περίοδο η ομάδα του Μπρούκλιν έδειξε τα δόντια της (36-19) και δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι, με τον Ντουράντ να φτάνει τους 21 πόντους και τη διαφορά στο +24 (65-41) στο ημίχρονο. Το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι Νετς συνέχιζαν να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι και όχι μόνο η διαφορά δε μειωνόταν, αλλά αυξανόταν κιόλας (95-65 στο τέλος της τρίτης περιόδου).

Στην τέταρτη περίοδο, ο Μπουντενχόλζερ, έχοντας ξεκάθαρα στο μυαλό του και στη συνέχεια της σειράς και με το ματς χαμένο, άνοιξε περισσότερο το ροτέισον. Το μόνο που έμενε, ήταν το τελικό σκορ που έφτασε στο 125-86.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν σε μέτρια μέρα, όπως και όλοι οι Μπακς, με 18 πόντους, 8/15 σουτ και 2/7 βολές, ενώ πήρε 11 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους, ο Ντουράντ ήταν εξαιρετικός με 32 πόντους, ενώ άλλους 22, είχε ο Ίρβινγκ. Η απουσία του Χάρντεν, πέρασε απαρατήρητη.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα των Μπακς με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να μπουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA