Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης ο οποίος αποφάσισε να ξαναφορέσει το εθνόσημο στο στήθος, για πρώτη φορά από το Ευρωμπάσκετ του 2015, τελικά δεν θα καταφέρει να κάνει την επανεμφάνισή του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, είχε δηλώσει πως ο «Kill-Bill» θα έμενε προληπτικά εκτός του 30ου Τουρνουά «Ακρόπολις», αλλά παρά την αποχή, ο Σπανούλης δεν κατάφερε να επανέλθει από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο. Ετσι, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη με τη φανέλα της Εθνικής για πρώτη φορά έπειτα από το Ευρωμπάσκετ 2015 δεν θα πραγματοποιηθεί, από τη στιγμή που εξακολουθεί να πονάει στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Με τον Κώστα Παπανικολάου εκτός εξ αρχής λόγω του τραυματισμού του και τους Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου να μένουν επίσης εκτός λόγω τραυματισμού, ο Πιτίνο βλέπει τους βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Εξάλλου, μετά την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, οι όποιες αμυδρές πιθανότητες για παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο εξανεμίστηκαν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA